Over mij

Sinds 1 september 2009 woon ik in Parijs, vlakbij de Eiffeltoren. Ik ben geboren in Nederland, maar heb bijna heel mijn leven in het buitenland gewoond, in België (Brussel en Kortessem), London, Milaan en – nu dus – Parijs. Ik heb een universitaire opleiding economie achter de rug en jaren ervaring als redacteur bij onder meer de Belgische consumentenvereniging Testaankoop en de juridische uitgeverij Wolters Kluwer.

Sinds ik hier woon, ben ik begonnen aan een dagboek van de restaurants en musea die ik bezoek, maar ook van allerlei alledaagse voorvallen. Soms zijn het hartveroverende ontdekkingen, soms teleurstellingen. Het zijn deze ervaringen die het onderwerp van deze blog vormen. Ervaringen die voor anderen een mogelijke bron van tips zijn. Ik schrijf niets wat ik niet zelf heb meegemaakt. Geen knip- en plakwerk van andere sites en blogs. Alles uit eerste hand. Live uit Parijs! En in het geval dat de informatie niet van mijzelf komt, verwijs ik naar de bronnen waar ik mijn inspiratie heb gehaald. 

Ik ben niet gebonden aan een organisatie of bedrijf en wordt in mijn uitspraken niet gedreven door economische belangen. Regelmatig vergelijk ik prijzen of diensten. Dat wil niet zeggen dat ik een volledig marktonderzoek heb gedaan, wel probeer ik zo objectief mogelijk te werk te gaan. 

Heb je commentaar op de artikels of vind je dat bepaalde informatie verkeerd wordt voorgesteld of ontbreekt, dan hoor ik dat graag. Ook suggesties voor onderwerpen zijn van harte welkom. Mailen naar: ingercamps@gmail.com.

Veel leesplezier!

Inger Camps

Advertenties

One Response to Over mij

 1. marijke chilla schreef:

  Hoi Inger

  Klinkt veelbelovend, als ik dit lees, krijg ik ook weer zin om nieuwe informatie, nieuwe dingen te ontdekken en het eigen te maken.
  Aangezien dat voor mij geen optie is, zeker nu niet, is dat leuk om dat via jouw blog mee te mogen maken/genieten.
  succes ,fijne kerstdagen, groetjes aan Rudi en misschien tot in Italie
  Dikke kus Marijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: