5 tot 13 februari: Kim Clijsters en Justine Henin op 19e toernooi Open GDF Suez in Parijs

“26 speelsters, slechts één winnares” is de slogan van het komende damestoernooi Paris Open GDF Suez. Het vindt plaats van 5 tot 13 februari in het Stade Pierre de Coubertin, gelegen ten westen van Parijs, in het 16e arrondissement. Zowel Kim Clijsters als Justine Henin zullen er zijn en ze zijn – natuurlijk – de topfavorieten. De meest geduchte andere speelster is de Franse Aravane Rezaï. Clijsters, die 3e staat op de wereldranglijst, deed een maal mee aan dit toernooi in 2004 en won toen meteen de titel. Justine Henin (nr. 12) komt voor de vierde maal (2000, 2006, 2007). Indien de twee Belgische kampioenen niet vóór de Paris Open tegenover elkaar staan, zullen ze hier hun 25e finale spelen. Ze staan nu gelijk met elk 12 overwinningen aan hun zijde. Spanning gegarandeerd.

Het toernooi kan een mooie gelegenheid vormen om een citytrip naar Parijs te maken. Om er te genieten van het mooie spel van deze twee Belgische speelsters van wereldniveau. Bovendien heeft het tournooi plaats net voor 14 februari. Waar kun je dan beter zijn dan in het romantische Parijs?   

Informatie en tickets: http://www.opengdfsuez.com/

Opmerking geplaatst op 31/1: ondertussen ziet de wereld er alweer anders uit. Kim Clijsters is de finaliste van Australian Open geworden. Justine Hénin heeft jammergenoeg moeten opgeven omwille van blessures en zij zal niet meer op de internationale tenniscourts te zien zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: